Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Alke Enderle
Inriktning: Internmedicin, ultraljud
 
Alke Enderle utbildade sig till veterinär i Tyskland.
Hon har praktiserat veterinärmedicin sedan 2003. De första åren jobbade hon på en klinik i Tyskland med både smådjur och häst. 
Under denna tid var hon även Doktorand vid Veterinärmedicinska Universitetet i Bern, Schweiz, och vidareutbildade sig inom analgesi och anestesi och blev Dr med vet år 2007 inom området.
Efter ett kort uppehåll i Danmark beslutade hon sig för att satsa 100% på smådjursmedicin och kom till Specialistdjursjukhuset Strömsholm i år 2009. Sedan dess har hon kontinuerligt utbildat sig inom smådjursmedicin. Hennes första intresse är invärtes medicin med specialintressen endokrinologi och ultraljudsdiagnostik.
Alke ser fram emot att arbeta inom medicinteamet och är stolt över att kunna bidra till en ännu mera specialiserad vård av våra fyrbenta patienter.

 

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved