Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Andre Rowe
Chefveterinär medicinavdelningen
 
André utbildade sig i Skottland vid veterinäruniversitetet Royal (Dick) School of Veterinary Studies, och tog sin examen 1998.
 
Efter att ha jobbat som distriktsveterinär i norra Norge vid den ryska gränsen åkte André tillbaks till Storbritannien och jobbade med hemlösa och vilda djur i ett och ett halvt år vid RSPCA i Bristol, England.
 
André har medverkat i tv-serierna Pet Rescue, som spelades in vid RSPCA, samt Veterinärerna, som spelades in vid Specialistdjursjukhuset Strömsholm.
 
Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar har André haft sedan februari 2004. André studerar nu vidare mot ämnesspecialisering inom internmedicin.
 
André är Chefveterinär på Specialistdjursjukhuset Strömsholms medicinavdelning samt ansvarig veterinär för Strömsholms blodbank. Förutom blodsjukdomar och transfusionsrelaterade åkommor intresserar sig André för invärtes medicin i sin helhet, för interventional endoscopy/radiography (IE/IR) samt för tandsjukdommar (odontologi).

André uppdaterar sig regelbundet inom sina områden och deltar på kurser och kongresser båda i Sverige och utomlands.« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved