Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Anna Bohlin
Klinikveterinär, Leg. vet.
 

Anna tog veterinärexamen vid Köpenhamns Universitet 2012. Efter några månader som distriktsveterinär i Norrköping började hon arbeta på Specialisthästsjukhuset våren 2013.

 

Anna arbetar främst som akut och jourveterinär men också med den ambulatoriska verksamheten. Hon är sedan 2013 under utbildning för specialistkompetens i hästens sjukdomar. Hon är FEI treating veterinarian. Hennes främsta intressen är akutsjukvård och kirurgi.

 

Anna blev under hösten 2014 inbjuden till att presentera sitt pågående forskningsprojekt "Infectious arthritis following intra-articular injection in horses nor receiving prophylactic antibiotics" på AAEPs (American Association of Equine Practitioners) möte i Salt Lake City i USA- vilket är världens största kongress för hästveterinärer.
 
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved