Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Anna Öhman
Chefsveterinär Medicin, Leg. vet, M.S, Dipl. ACVIM
 

Anna tog veterinärexamen vid Sveriges Lantbruksuniversitet 1997. Efter några år som klinikveterinär i Sverige flyttade Anna till USA för att jobba som lärare och klinikveterinär vid universitetsdjursjukhuset vid North Carolina State University. Under sin tid i USA påbörjade hon även den amerikanska specialistutbildningen inom medicin. År 2005 blev hon ”Diplomate of the American College of Veterinary Internal Medicine”- vilket är den högsta utbildning man kan ha inom medicin på häst.

 

Anna har forskat inom ämnena hästmedicin och farmakologi och har publicerat en rad artiklar inom ämnena farmakologi, kolik och neonatala sjukdomar både nationellt och internationellt. Hon är även en frekvent anlitad föreläsare på kurser och kongresser runt om i Sverige.

 

Anna arbetar på Specialisthästsjukhuset sedan 2005 och är chefsveterinär i medicin sedan 2012. Hon är stationerad på vårdavdelningen och arbetar fram för allt med inneliggande patienter, men tar även emot tidsbokade patienter för medicinska utredningar så som EKG undersökningar och hjärtultraljud. Anna har ett specialintresse för fölsjukdomar och hjärtsjukdomar.

 

Publikationer

 

Vidareutbildning

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved