Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Ellen Law
Klinikveterinär, Leg. vet.
 

Ellen tog veterinärexamen vid Köpenhamns Universitet 2011. Hon har tidigare arbetat på Hälsinglands Hästklinik och Hallands Djursjukhus och är under utbildning för specialistkompetens i hästens sjukdomar.

 

Ellen har arbetat på Specialisthästsjukhuset sedan 2013 och arbetar främst på den polikliniska avdelningen och med den ambulatoriska verksamheten. Hon är sedan 2013 inskriven i ISELP (The International Society of Equine Locomotor Pathology) och kommer under hösten 2016 även att utbilda sig till hästkiropraktor genom IAVC (International Academy of Veterinary Chiropractic). Ellen har även påbörjat vidareutbildning inom hästtandvård (hästodontologi).

 

Ellen är FEI treating veterinarian och godkänd officiell veterinär. Hon är en frekvent anlitad tävlingsveterinär på stora och små tävlingar runt om i Sverige. Hon har ett speciellt intresse för sporthästortopedi och hästtandvård.

 

Publikationer

 

Vidareutbildning

 

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved