Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Karin Anlén
Klinikveterinär, Leg. vet, Specialistkompetens i hästens sjukdomar, CertEM(IntMed)
 

Karin tog veterinärexamen vid Sveriges Lantbruksuniversitet 2003 och arbetade mellan 2003 och 2008 på Specialisthästsjukhuset i Strömsholm. Karin är svensk specialist i hästens sjukdomar. Hon har även vidareutbildats och certifierats enligt Royal College of Veterinary Surgeons och har ett certifikat i "Equine Internal Medicine". Hon har föreläst på ett flertal kurser och kongresser i både Sverige och utomlands.

 

Karin har arbetat på Specialisthästsjukhuset i Helsingborg sedan 2009. Hon arbetar främst som jourveterinär men också på vårdavdelningen. Hon har ett stort intresse för medicinska sjukdomar och akutkirurgi. Karin är en av de veterinärer som utför mer avancerade kirurgiska ingrepp så som buköppningar.

 

Publikationer

 

Vidareutbildning

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved