Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Linda Wright
Klinikveterinär, Leg. vet, CertAVP
 

Linda tog veterinärexamen vid Sveriges Lantbruksuniversitet 2008. Efter några år som klinikveterinär vid Universitetsdjursjukhuset i Uppsala och som distriktsveterinär i Stockholmstrakten utförde hon ett internship vid University College Dublin på Irland. Därefter återvände hon till Sverige för arbete på Mälaren hästklinik.

 

Linda har vidareutbildats och certifierats enligt Royal College of Veterinary Surgeons och har ett certifikat i "Advanced Veterinary Practice". Hon har gått samtliga fortbildningskurser i munhålans sjukdomar vid Sveriges Lantbruksuniversitet och är även under utbildning för svensk specialistkompetens i hästens sjukdomar. Linda har föreläst inom anestesi och bilddiagnostik i både Sverige och utomlands.

 

 Linda har arbetat på Specialisthästsjukhuset sedan 2013 och arbetar främst på vårdavdelningen och som jourveterinär. Hon har ett stort intresse för hästtandvård och diagnostik och kirurgi av skallens och bihålornas sjukdomar.

 

Vidareutbildning

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved