Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Bergavägen
254 66 Helsingborg

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Lördag - söndag: 11.00 - 15.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 042 - 16 80 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Mads Kristoffersen
Överveterinär kirurgi, Leg. vet, CertES(Orth), Dipl ECVS, Specialist i hästens sjukdomar
 

Mads tog veterinärexamen vid Köpenhamns Universitet 2002. Efter veterinärutbildningen flyttade Mads till England för Internship hos professor Sue Dyson på Animal Health Trust i England. Därefter flyttade Mads tillbaka till Sverige för arbete på Specialisthästsjukhuset i Strömsholm.

 

Efter några år i Sverige återvände Mads till England för att genomföra den europeiska specialistutbildningen inom kirurgi på häst vid University of Liverpool. År 2011 blev han ”Diplomate of the European College of Veterinary Surgeons” – vilket är den högsta utbildning man kan ha inom kirurgi på häst. Mads har även vidareutbildats och certifierats enligt Royal College of Veterinary Surgeons och har ett certifikat i “Equine Surgery” och är svensk specialist i hästens sjukdomar.

 

Mads har forskat och publicerat en rad artiklar inom områdena ortopedi, kirurgi och bilddiagnostik på häst i några av de främsta internationella veterinärmedicinska tidskrifterna. Han föreläser också frekvent på internationella kurser och kongresser.


Mads har arbetat på specialisthästsjukhuset sedan 2009. Han arbetar främst på den kirurgiska avdelningen och på CT-avdelningen men tar även emot tidsbokade patienter för ortopediska utredningar. Mads utför även avancerade kirurgiska ingrepp såsom bukkirurgi på jourtid.

 

Publikationer

 

Vidareutbildning

 


« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved