Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Arninge

Mätslingan 18
187 66 Täby

Öppettider

Må - to 8.00 - 20.30
Fre 8.00 - 19.00
Lö 10.00 - 14.00
Sö Stängt

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 630 02 90
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Therese Nygren
Leg. Veterinär
 
Favoritdjur: katt
 
 
Egna djur: huskatten Felix 6 år
 
 
Jobbat på kliniken sedan: 2008
 
Specialintresse på kliniken: medicinska utredningar, ultraljud
 
Övrigt: Leg. Veterinär sedan 2008 och har sedan dess jobbat på Arninge Djurklinik och Djurkliniken Åkersberga.
 
Om ditt djur mår dåligt och tex inte vill äta/dricka och är slö, eller kanske äter och dricker mycket mer än vanligt och ändå magrar av så kan detta vara tecken på sjukdomar i de inre organen (tex lever, njurar, bukspottkörtel, binjurar och sköldkörtel).
För att utreda orsaken till detta och få reda på hur väl djurens organ fungerar behöver man ta blodprover och kanske ultraljuda buken för att få svar på om organen ser normala ut.
 
Ultraljud kan man också använda till att titta på om en tik eller katthona är dräktig. Dräktighetsultraljud kan göras från dag 22, men det är inte alltid det syns något så tidigt. Vi rekommenderar därför att man väntar till dag 28 för att med säkerhet kunna säga om djuret är dräktigt eller inte.
 
Jag har gått kurser i ultraljud, ögonsjukdomar, inflammatoriska sjukdomar hos katt (tex astma), leversjukdomar hos hund och katt, endokrina sjukdomar (tex fel på sköldkörteln eller binjurarna), kaninsjukdomar och anestesi (narkos).

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved