Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Eskilstuna

Bruksgatan 5
632 20 Eskilstuna

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00
Kvällsöppet onsdag till 20.00
Drop-in för vaccination, se under Öppettider

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 016 - 13 70 40
Telefontid 8 - 16.45
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Annika Henschen
Veterinär Klinikchef
 

Djurintresset har följt mig sedan jag var liten, det var ett självklart val att bli veterinär när jag fick möjlighet till det. Jag blev färdig veterinär 1987, därefter jobbade jag på flera olika djursjukhus med hund och katt. 1994 tog jag min examen som hund- och kattspecialist.


Sedan 1999 har jag varit klinikchef på Eskilstuna Djurklinik. Här är det mindre än på ett djursjukhus och därför närmare till djur och djurägare, den nära kontakten är något som jag trivs väldigt bra med.

Specialintressen är hud- och allergisjukdomar, men också hormonrubbningar och kattens specifika sjukdomar. På en djurklinik får man dock ta emot alla sorts fall, det är veterinärens motsvarighet till husläkarsystemet. Djur- och djurägare ska alltid få träffa samma veterinär.


Det sägs att veterinärer ofta väljer udda hundraser, detta stämmer verkligen med mej.

Min första hund var en chesapeake bay retriever, det vill säga en stor apporterande fågelhund, mina nuvarande är av rasen löwchen, en vänlig och lekfull dvärghund.

Jag bor i Mariefred med make, två barn och förstås hundarna Alma och Oskar.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved