Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Eskilstuna

Bruksgatan 5
632 20 Eskilstuna

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00
Kvällsöppet onsdag till 20.00
Drop-in för vaccination, se under Öppettider

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 016 - 13 70 40
Telefontid 8 - 16.45
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Catharina Grabmüller
Leg Djursjukskötare
 
Mitt namn är Cattis Grabmüller och jag har arbetat på Eskilstuna Djurklinik sedan 1988. Innan dess gick jag Djurvårdarlinjen i Enskede och arbetade ca 1,5 år på Djursjukhuset i Strömsholm. Jag har läst Djursjukvårdarlinjen i Skara på distans och gått diverse kortkurser, gällande bl. a. röntgen, narkos och näringslära, under min tid på kliniken. På kliniken träffar ni mig ofta i receptionen, på röntgen eller på vårt laboratorium.
 
Jag och min familj  bor i Västerås. Tidigare har jag haft flatcoated retriever, vilka jag tränat och tävlat i lydnad, apportering (jaktprov) och agility. Vi (”min dotter”) har nu en huskatt och tidigare har det funnits både kaniner, marsvin, hamstrar och akvariefiskar i vårt hem.

 Djur och natur har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag tar gärna långa promenader året om. Har jag kikaren med tittar jag på fåglar, annars får jag nöja mig med att lyssna på dem. Den gröna säsongen går mycket tid åt naturupplevelser och socialt umgänge på golfbanor. Under hösten försöker jag styra några promenader ut i skogen, för jag vill gärna fylla på svampförrådet i frysen.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved