Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Linnégatan 38
602 23 Norrköping

Öppettider

Måndag: 08.00 - 17.30
Tisdag: 08.00 - 19.00
Onsdag, torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 011 - 15 98 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Karin Stafström
 
Leg. Djursjukskötare
Tog examen som Leg. Djursjukskötare 2011 och har dessförinnan arbetat som djursjukvårdare här på kliniken sedan 1994. Jag har under åren arbetat på klinikens alla avdelningar men just nu arbetar jag nästan bara på polikliniken/mottagningen, där jag är förman. Har gått flera kurser inom bland annat anestesi, dermatologi och foderrådgivning. Ett intresseområde som jag brinner extra mycket för är hudproblem & allergier, främst på hund.

Har alltid haft hund och har tränat både lite lydnad, agility och viltspår samt har haft lite framgångar i utställningsringen. Nu har jag bara en hund, en Lancashire Heeler tik som heter Alma. Fritiden spenderar jag gärna genom att resa, åka ut på sjön eller var ute i trädgården.

Har tidigare arbetat några år på Vrinnevisjukhuset på ortopedkliniken, som undersköterska.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved