Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Roslagstull

Valhallavägen 12A
114 22 Stockholm

Öppettider

Måndag - torsdag 7.00 - 21.00
Fredag 7.00 - 17.45
Lördag 11.00 - 15.45

Kontakta oss/Boka tid:

Du når oss enklast på telefon: 08 - 612 57 60
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 
Följ oss på Facebook!
 
Johanna Nordlander
 

Legitimerad djursjukskötare. Utbildad djurvårdare på Spånga Gymnasium med inriktning djurvård 1994-1996. Jobbat inom djursjukvården sedan dess. Började min bana på Regiondjursjukhuset Strömsholm. Har sedan dess arbetat på Västerorts Djursjukhus, Regiondjursjukhuset Bagarmossen, och har nu arbetat på Djurkliniken Roslagstull sedan maj 2000. Jag har under min tid här även utbildat mig på distans till djursjukvårdare vid SLU i Skara 2002, samt klarat av min vidareutbildning till legitimerad djursjukskötare. Mina specialintressen och ansvarsområden är röntgen och nutrition.

 

Jag har alltid haft ett enormt djurintresse och haft många egna djur, bland annat marsvin, vandrande pinnar, hamstrar, fiskar och hund. Är nu stolt ägare till guldhamstern Knapris och katten Max.

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved