Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Alexandra Petrik
Leg Djursjukskötare
 

Under sommaren 2008 började Alexandra Petrik att tjänstgöra hos oss. Hon har arbetat på de olika avdelningarna och har huvudsakligen varit på vår poliklinik samt akutmottagning.

 

Alexandra ingår i vårt internmedicinska team på Specialistdjursjukhuset Strömsholm, där de större medicinska utredningarna sker. Hennes främsta intresseområde är kardiologi, läran om hjärtats funktioner och sjukdomar där hon är med i utvecklingen av en modern kardiologienhet.

 

Redan som liten älskade Alexandra djur mer än något annat och under årens gång har hon haft allt från ökenråttor, ormar, marsvin och kaniner till hund och katt. Alexandra brinner för djurskydd och är aktiv inom Djurskyddet där hon bland agerat som jourhem.

 

Fritiden spenderar Alexandra med en ständigt lycklig Kromfohrländer Ådi, sin hamster Mio och med familjen och vännerna. Musik är en självklar del i livet och som ung spelade Alexandra slagverk.

 

Alexandra blickar mot en specialistutbildning inom kardiologi och är mycket angelägen att hela tiden utveckla sig genom kurser och med ett aktivt engagerande i patienterna. Hon har gått kurser inom olika ämnesområden så som akutmedicin, dermatologi, kardiologi, onkologi samt intensivvård. Förutom detta finns även ett intresse för neurologi samt exotiska djur.

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved