Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Margot Thell
Leg. Djursjukskötare
 

Margot Thell har funnits med på djursjukhuset sedan 1986. Hon började sin bana med att utbilda sig inom humanvården, men insåg snart att det var något annat som lockade. Hon sökte till Specialistdjursjukhuset Strömsholm och fanns sig snart ha en fast tjänst.

 

Som barn var det djur och idrott som gällde. Hon började tidigt att rasta alla hundar som fanns i Kolsva där hon växte upp. Överst på alla önskelistor till födelsedagar och jul stod det: Hund, Häst o.s.v. Som tonåring fick hon möjligheten att köpa egen häst som senare följdes av fler. Så snart hon flyttat hemifrån så införskaffades den första hunden.

 

Numera så finns det 2 st hundar hemma. Dessa av rasen långhårig dvärgtax.

Margot stortrivs med sitt yrke, där hon förutom djuren även har mycket kontakt med djurägarna.

 

Nyfikenheten har följt henne genom åren, och hon har tacksamt tagit del av den vidareutbildning som hela tiden fortgår på Specialistdjursjukhuset.

 

Att nu få vara en del av det nya Specialistdjursjukhuset, intermedicin-teamet, ser hon som ytterligare ett stort steg framåt.

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved