Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag: 9.30 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 458 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Marianne Myrland
Veterinärassistent
 

Marianne Myrland jobbar som veterinärassistent, ingår i teamet på internmedicin. Specialområden onkologi (tumörsjukdomar), dermatologi (hudsjukdomar) och rabiesvaccineringar.

 

Hon är född i Eskilstuna, uppvuxen i Västerås. Det började med hästar i tonåren och sedan är Marianne utbildad driftsledare inom lantbruket, seminör och kontrollassistent. Är anställd på Specialistdjursjukhuset Strömsholm sedan 1977, har tjänstgjort på smådjur: poliklinik, röntgen, operation, infektions-och stationärvårdavd. Var under 15 år avdelningsföreståndare på röntgen smådjur.

 

Marianne har även ansvarat för intern och extern utbildning för TA- personal  (Teknisk och Administrativ). Hon var en av pionjärerna som var med och startade intresseföreningen för TA 1981, som idag heter RAID (Riksföreningen Anställda Inom Djursjukvården).  

Hennes intressen för utvecklingsfrågor inom djursjukvårdsbranschen ledde till att hon under 6 år på 1990-talet var ledamot och suppleant i styrelsen för Svenska djursjukhusföreningen (numera Svensk djursjukvård). Har även i föreningen jobbat med branschrelaterade arbetsmiljöfrågor.

 

Hon har även varit fackligt aktiv i Svenska Lantarbetareförbundet som lokalt ombud och skyddsombud.

 

Marianne älskar djur, tycker om att gå i skog och mark, fotografera och resa.

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved