Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Kastrering och id-märkning av katter

Tyvärr så föds det kattungar som det ibland kan vara svårt att ordna nya hem till. Har du bestämt dig för att inte använda din katt i avel så rekommenderar vi i de allra flesta fall en kastration. Katten bör vara  sex månader gammal då den kastreras.

Då katten ska kastreras hos oss lämnas han/hon på morgonen och får sedan gå hem på eftermiddagen eller kvällen beroende på vad som passar dig och din katt. Som vid alla operationer ska katten vara fastande från kvällen innan för att minimera risken för att katten mår illa och kräks. Vid operationen tas äggstockar och livmoder bort på honkatten och testiklarna på hankatten. När man hämtar sin katt får man skriftlig och muntlig information om hur den ska skötas efteråt.

Passa gärna på att id-märka katten i samband med kastreringen. En skadad eller bortsprungen katt kan komma tillrätta med hjälp av en id-märkning. Vi erbjuder både chipmärkning och tatuering.

Vill du boka en tid till din katt eller har övriga frågor så är du välkommen att ringa oss på 08-505 288 00.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved