Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Kortare väntetid i telefonen

 

Det är många som ringer till oss och vi jobbar ständigt med att förenkla för våra kunder att komma fram så fort som möjligt på telefon. Receptionen är bemannad av minst tre sköterskor vardagar 8-17.

 

Om ditt djur blir akut sjukt kan du givetvis inte påverka när du ska ringa men för dig som önskar rådgivning eller vill boka tid för återbesök och allmäna undersökningar kan det vara bra att veta att det är lättast att nå oss på vardagar mellan 10-12 och 14-16. Vill du inte vänta i telefonkö finns det alltid ett knappval för att bli uppringd då det blir din tur.

 

På kvällar, helger och jourtid svarar vi på akutmottagningen så fort vi har möjlighet. Har ditt djur råkat ut för olycksfall eller är akut sjukt är vi tacksamma om du ringer först men det går givetvis bra att att komma in direkt under våra öppettider om du haft svårt att komma fram på telefon. 

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved