Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Välkommen till vårt nya ombyggda djursjukhus!

 

Ombyggnaden är nu klar och de nya stora lokalerna har gett oss förutsättningar att anställa fler veterinärer och sköterskor. Därigenom har vi nu möjligheter att ta emot fler patienter på bokade besök, akut- och jourmottagning, vård- och operationsavdelning samt rehabmottagning.

Detta ger bättre tillgänglighet för dig som besöker oss.   

 

 

KATTMOTTAGNING

För katterna har ombyggnaden inneburit stora förbättringar. De har nu en egen mottagning med separat väntrum för att minska oro och stress.

 

ULTRALJUD

För att kunna erbjuda fler tider har vi under året investerat i ytterligare en ultraljudsapparat. Våra duktiga veterinärer Christin S Anderssen, Elin Reimegård och Madeline Sandberg tar emot patienter bland annat för bukultraljud och undersökning av urinvägar.

 

Vår kardiolog Sara Granström är tillbaka i tjänst och tar emot patienter för hjärtutredningar, kontroll av blåsljud och HCM-screening hos katter. Det gäller givetvis både dig som vill boka direkt och för remitterade djur.
Även Christin S Andersen tar emot vissa hjärtsjuka patienter.

 

ÖGONMOTTAGNING

Med två auktoriserade ögonlysare i huset; Sophie Gäfvert och Anestis Simeondis ökar vi tillgängligheten för dig som vill boka ögonlysning eller konsultation vid kroniska och akuta ögonbesvär. Vi har också veterinär Elin Reepalu som genomgår  vidareutbildning inom oftamoligi.

 

REHABILITERING

Våra sjukgymnaster Åsa Jussing och Jenny Crone får från och med september förstärkning av ytterligare en legitimerad sjukgymnast; Charlotte Quiding. Vi kommer därför under hösten att kunna erbjuda bokningsbara tider måndag-fredag samt kvällstider tre dagar varje vecka. 
På rehabavdelningen finns möjlighet till individuellt anpassad träning, water treadmill, mjukdelsbehandling med laser och mycket mer. 

 

HUDMOTTAGNING

Elisabeth Hernblad Tevell, specialist i dermatologi, samt veterinär Ulla Jussing tar gärna emot för utredning och behandling av hudrelaterade besvär. Båda har mycket lång och gedigen erfarenhet inom hudsjukdomar och vidareutbildar sig kontinuerligt inom ämnesområdet, både nationellt och internationellt.

 

ONKOLOGI

Patricio Rivera, veterinärmedicine doktor i onkologi (läran om tumörsjukdomar) tar emot många remisser från andra kliniker men det går också bra att boka direkt om du som djurägare upptäckt knölar på din hund eller katt.

 

 

Välkommen att höra av dig via telefon 08-50528800 om du har frågor eller vill boka tid! 

  

  

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved