Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Christophe Bujon, chefveterinär (kirurgi)
Specialistkompetens i sjukdomar hos hund och katt
 
Kontaktveterinär för operations- och bilddiagnostikavdelningarna.
Presskontakt i veterinärmedicinska frågor
Christophe började efter examen 1996 som distriktsveterinär men gick snart vidare till Kalmar Djursjukhus och därefter Regiondjursjukhuset Bagarmossen där han var ansvarig för operationsavdelningen de sista 4 åren. Sedan 2007 arbetar Christophe vid Södra Djursjukhuset.

Han har en gedigen utbildning i kirurgi och ortopedi med ett stort antal kurser både i Sverige och utomlands och har även varit med och opererat på specialistkliniker i bl a England. Han har under flera år lärt sig hältutredningar under handledning av docent Håkan Kasström. Christophe var även en av de första kirurgerna i Sverige att operera leder med titthålskirurgi och använder nu titthålsteknik även för vissa ingrepp i buk- och brösthåla. Han är även en av få veterinärer i Sverige som utför sk TPLO vid korsbandsrupturer på hundar. Han handleder och utbildar våra veterinärer i kirurgi och ortopedi.  Som Chefveterinär ansvarar han för en grupp veterinärers vidareutveckling och utbildningsplan samt deltar i djursjukhusets ledning och utveckling.

Sedan våren 2010 deltar han regelbundet som husveterinär i Nyhetsmorgon på TV4. Klicka här.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved