Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Patricio Rivera
Veterinärmedicine doktor i onkologi
 

Patricio har arbetat som klinikveterinär sedan han tog sin veterinärexamen vid Santo Tomas Universitetet i Chile 1996. Han kom till Sverige 2000 och genomförde därefter en så kallad TUVE-utbildning på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU). I januari 2005 fick han sin svenska veterinärlegitimation.

 

2005-2010 arbetade han vid SLU med forskning kring tumörsjukdomar hos hund samt undervisade veterinärstudenter på klinik. Patricio blev veterinärmedicine doktor (VMD) med sin avhandling "Biochemicals Markers and Genetic Risk Factors in Canine Tumors".

 

Därefter har Patricio arbetat vid Centrum för Medicin vid Strömsholm Specialistdjursjukhuset Hund och Katt samt vid Regiondjursjukhuset Bagarmossen.

 

Sedan februari 2014 är han anställd hos oss på Evidensia Södra Djursjukhuset.Han har ett brinnande intresse för onkologi (cancerlära), invärtes medicin, klinisk nutrition (näringslära) samt farmakologi (läkemedelslära).

 

Patricio är medlem i European Society of Veterinary Oncology (ESVONC) samt Veterinary CAncer Society (VSC) som är den amerikanska motsvarigheten.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved