Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 452 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
(2014-08-05)
Skogsbranden i Västmanland
 
Råd om hantering av häst.

Rök i luften kan irritera hästens slemhinnor, luftvägar och andningsorgan. Håll gärna hästen inomhus om det är möjligt. Det är viktigt att inte anstränga hästen så håll den i vila.

 

Observera hästen för symptom på andningsbesvär såsom t.ex hosta, näsflöde, rinnande ögon eller onormal andning t.ex bukandning.

 

Hästar med kroniska luftvägsproblem såsom t.ex bronkit, är känsligare och kan försämras vid inhalation av rök. Håll extra koll om Du har en sådan häst.

 

Vi har beredskap och kan ta emot Din häst för vård om så behövs. Kontakta oss om Du behöver veterinärhjälp. Har Du några ytterligare frågor om råd eller hantering, hör av Dig till oss på telefon 0220-45200. 

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved