Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 452 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Moa Berggren
Klinikveterinär Avdelningsföreståndare vårdavdelningen
 

Moa examinerades från veterinärutbildningen vid Sveriges Lantbruksuniversitet i januari 2014 och har sedan sommaren 2013 arbetat hos Distriktsveterinärerna i Hudiksvall, Bergslagen och Hallsberg. Hennes största intresseområden är internmedicin samt smärtbedömning och- behandling hos häst. Sedan december 2014 arbetar Moa med våra inneliggande patienter på vårdavdelningen.

 

Moas examensarbete, "Utvärdering av oralt glukostoleranstest för diagnosticering av insulinresistens hos häst", vann pris för bästa examensarbete år 2014 och redovisades på Sveriges Veterinärförbunds Hästsektions Vintermöte samma år.

 

Fritiden ägnas framför allt åt restaurering av en gammal lantbruksfastighet som väntas rymma såväl får som hästar och kanske några kor i framtiden. Friluftsliv, hundträning och musik är andra fritidssysselsättningar.

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved