Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 452 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Tekla Forss Pleyers
Klinikveterinär
 

Tekla tog sin veterinärexamen vid universitetet i Liège i Belgien. Hon kommer från och har vuxit upp i Sverige men har bott, tävlingsridit, studerat och arbetat i Belgien de senaste 20 åren. Hon har arbetat med hästar i hela sitt liv, först som ryttare och sen som veterinär. Hennes intresseområden är anestesi, internmedicin och reproduktion. Hon har lärt sig av och arbetat med specialister inom dessa områden på ett privatsjukhus i Belgien innan hon började på Specialisthästsjukhuset Strömsholm i februari 2015 som ansvarig för projekt med utveckling av anestesi på sjukhuset.

 

Teklas främsta intressen är familjen med alla deras djur; hund, katter och hästar samt vandring. Vidare- och fortbildning ligger henne varmt om hjärtat.

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved