Välj stad

Välkommen till Evidensia Specialisthästsjukhuset Strömsholm

Djursjukhusvägen 11
734 94 Strömsholm

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.00.
Akutmottagning dygnet runt, året runt.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0220 - 452 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
Ulrika Norell Lundén
Klinikveterinär Specialist i hästens sjukdomar Chefsveterinär Ortopedi
 

Ulrika blev legitimerad veterinär vid SLU i Uppsala 1998 och specialist i hästens sjukdomar 2004. Hon utbildade sig inom kiropraktik i Tyskland 2009. Under åren har hon gått flertalet kurser och vidareutbildningar inom ortopedi, bl. a ISELP ( International Society of Equine Locomotor Patology ).

 

Direkt efter examen jobbade Ulrika ett halvår som distriktsveterinär i Linköping och därefter som trainee/klinikveterinär på ATGs klinik i Örebro. 2001 började Ulrika hos oss på Specialisthästsjukhuset Strömsholm.

Ulrika är chefsveterinär inom området ortopedi och jobbar mycket med hält-, rygg- och ridproblem. Rehab intresserar henne lite extra, liksom att kunna hjälpa hästägaren med en helhetssyn. Vad är det som behövs/ kan ändras för att hästen ska fungera optimalt ?! 

 

Ulrika är en del av EVMF, Evidensias veterinärmedicinska forum, i ämnesgruppen ortopedi och är behjälplig med utveckling av ortopedin på häst inom Evidensia.

 

Ulrika bor med sin man och deras två döttrar på en gård utanför Dingtuna mellan Västerås och Strömsholm. Till familjen hör katten Krokis och hästen Belinda. 

 

 

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved