Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurdoktorn Västerås

Köpingsvägen 40
724 60 Västerås

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

021 - 419 419
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Bra att veta

 
 
 
 
 
Till Goda Råd, resa med hund »
Till Goda Råd, resa med katt »
Tidsbokning
Du bokar tid hos oss genom att ringa 021–419 419 mellan klockan 8:00 och 17:00. Vi tar i mån av tid emot akutfall. Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra bokningar eller ge råd via e-post.

 
Undvik smittspridning
Om du söker vård för att ditt djur kräks, har diarré, klåda eller hostar vill vi att du lämnar det i bilen när du kommer in på kliniken för att anmäla er. Vi har då möjlighet att förbereda ett rum som ditt djur får komma in på direkt, utan att först behöva sitta ner i väntrummet tillsammans med andra patienter. Detta för att undvika att eventuell smitta sprids vidare.

 
Om ditt djur ska opereras
Inför en operation ska ditt djur vara fastande från och med kl 18.00 kvällen före. Detta gäller dock ej gnagare. På operationsdagens morgon får ni träffa en veterinär som gör en hälsoundersökning för att se att djuret är friskt nog att sövas. Därefter lämnar du ditt djur hos oss. Vi utför operationerna på förmiddagen och ditt djur får komma hem redan samma eftermiddag.
 
Om ditt djur slickar mycket på operationssåret kan det vara bra att använda en krage för att minska infektionsrisken. Dessa finns att köpa hos oss eller i välsorterade djuraffärer. Säg till oss i receptionen så hjälper vi dig hitta rätt storlek! 
 
Har ditt djur stygn som behöver tas bort har vi dropp in för det alla vardagar mellan 14.00-16.00. I allmänhet gäller det att stygnen ska sitta kvar 10-12 dagar efter ingreppet. 

 
Resa med djur
Ska du ta med din hund eller katt utomlands hjälper vi dig med pass, intyg och de vaccinationer som behövs. Tänk på att vara ute i god tid innan du planerar att ta ditt djur utomlands. Du måste själv som djurägare ta reda på vad som gäller för införsel i just det land du ska resa till. På Jordbruksverkets hemsida finns det mer information om att resa med ditt djur. 

 
Betalning
DjurDoktorn är sedan 1 september en kontantfri klinik så hos oss betalar du med kort. Vi tar de flesta kort men kan inte lämna faktura. Be gärna veterinären om en preliminär prisuppgift innan behandlingen inleds.  

 
Försäkring
Vi rekommenderar alla djurägare att försäkra sina djur då vården kan bli dyr om olyckan är framme. Vi hjälper också till med direktreglering om så önskas. Det innebär att försäkringsbolaget ersätter oss för kostnaden direkt och du behöver endast stå för självrisken. Säg gärna till när du anmäler dig att du önskar direktreglering.

 
Vi har hiss!
Följ rampen från parkeringen och ta hissen en halv trappa ner.
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved