Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurdoktorn Västerås

Köpingsvägen 40
724 60 Västerås

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

021 - 419 419
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Om DjurDoktorn

 
 
 
Med djuret i centrum
DjurDoktorn är en kompetent klinik i det lilla formatet. Hos oss får du till stor del träffa samma personal vid varje besök.
 
Veterinärer med spetskompetens 
Hos oss kan du bland annat få specialisthjälp för invärtes sjukdomar och tandbehandlingar. Vi har ett brett kontaktnät, och våra specialistutbildade veterinärer tar även emot många remitterade patienter.
 
Historik 
DjurDoktorn startades år 2000 av veterinärerna Tina Mannerfelt och Göran Petersson. Båda två hade redan då lång erfarenhet av smådjurssjukvård från Regiondjur-sjukhuset Strömsholm respektive Universitetsdjursjukhuset vid SLU i Uppsala. Hösten 2013 blev Djurdoktorn en del av Evidensia.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved