Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurdoktorn Västerås

Köpingsvägen 40
724 60 Västerås

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

021 - 419 419
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Våra tjänster

 
 
Friskvård
Vi erbjuder allt i från vaccinationer till besiktningar, olika intyg samt höftleds- och armbågsröntgen. Ring oss gärna för tidsbokning eller råd!

Vaccinationer
Vi rekommenderar alla att ha sina djur vaccinerade. Smittor sprids lätt och du kan själv bära med dig virus på skor och kläder, vilket innebär att din hund eller katt inte ens behöver vara i närheten av andra djur för att bli smittad. När du vaccinerar din hund eller katt hos oss får du alltid träffa en veterinär som utför en enklare hälsoundersökning innan vaccinationen.

Undersökningar & utredningar
Vi erbjuder en rad olika undersökningar för ditt djur. Här finns bland annat ett välutrustat laboratorium för blod- och urinprov, röntgenavdelning och ultraljud, vilket ger oss möjlighet att hjälpa till med det mesta inom modern veterinärmedicin.

Ultraljud
Med hjälp av vårt ultraljud kan vi snabbt och enkelt få en bild av mjukdelsorganen i buk och bröstkorg. Vi utför dräktighetskontroller, kollar urinblåsa och njurar och mycket mycket mer.

Tandvård
Karies är mindre vanligt bland djur men tandsten och tandlossning förekommer desto oftare. Lättare tandsten kan du själv hålla efter genom regelbunden tandborstning, men kraftigare tandstensbeläggning bör skrapas bort under narkos. Avbrutna eller skadade tänder kan behöva rotfyllas och en tand som är kraftigt skadad opereras ofta bort. Med hjälp av vår digitala tandröntgen kan vi lätt ta reda på vad som behöver åtgärdas.

Operationer
Vi har en modern operationsavdelning där vi utför de flesta operativa ingrepp inklusive förebyggande åtgärder så som kastrering av hundar och katter. Vi använder oss i allmänhet av intravenös narkos vilket innebär att djuren återhämtar sig snabbt och sällan mår dåligt efteråt. Självklart får ditt djur smärtlindring både före och efter de ingrepp som kan orsaka smärta eller obehag.

Butik
I vår butik säljer vi medicinska foder och fodertillskott. Vi har även ett utvalt sortiment av schampon, öronrengöringsmedel, ögondroppar och tandvårdsprodukter. Kom in så hjälper vi dig!

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved