Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Arninge

Mätslingan 18
187 66 Täby

Öppettider

Må - to 8.00 - 20.30
Fre 8.00 - 19.00
Lö 10.00 - 14.00
Sö Stängt

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 630 02 90
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Betalning och försäkring

 
Betalning

Hos oss betalar du när besöket är avslutat, innan du lämnar kliniken. Vi tar emot alla vanliga bank- och kreditkort. Av säkerhetsskäl hanterar vi inte längre kontanter på vår djurklinik och du kan därför inte betala kontant. Det är av omtanke för våra medarbetare, eftersom kontanhantering innebär en större tisk för rån och inbrott. 
Via vårt samarbete med Resurs Bank och Agriakortet (Wasa kredit) kan vi numera även erbjuda delbetalning/faktura. 
 
Delbetalning/faktura via Resurs Bank
Önskar du dela upp din betalning finns det möjlighet att göra det via Resurs Bank.
Enklast gör du en ansökan i receptionen vardagar mellan kl 8.00 och 16.00. 
Vill du hellre göra en ansökan hemifrån i förväg kan du göra det via länken här.

Resurs Bank erbjuder alltid:
  • 30-60 dagars fri kredit. Betalningsalternativ väljer du månaden efter ditt köp när du får din avi
  • Betala hela beloppet utan extra kostnad månaden efter, eller välj ett av delbetalningsalternativen
  • Evidensiakortet, vilket är helt gratis, dvs ingen årsavgift debiteras
Wasa Kredit/Agriakortet
Med Agriakortet får du 200 kronor rabatt på din fasta självrisk.
Du kan dela upp betalningen av ditt besök hos ansluten veterinär.
Du får förmåner och erbjudanden från Agrias Vänner.
Du får 25% rabatt på grundvaccination (hund/katt/häst) upp till 15 månaders ålder.
Säg till att du betalar med ditt Agriakort för att vara säker på att få din rabatt. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.
Du kan välja att skjuta fram din betalning räntefritt upp tilll 3 månader eller delbetala upp till 5 år. 

Ansök om Agriakortet här.

 
Uteblivet besök
Om du uteblir från tidsbeställt besök utan att ha lämnat återbud eller lämnar återbud senare än 6 timmar innan besökstiden, skickas en faktura hem till dig på en avgift för uteblivet besök. Avgiften är som lägst 250 kr, uteblir du från en bokad operationstid debiterar vi 20% av det beräknade operationspriset.
 
 
Akutfall
En akutavgift á 695 kr tillkommer vid alla akutfall och även ett visst procentuellt påslag på debiteringen i övrigt (20-50% beroende på dag och klockslag). 


Försäkring
En djurförsäkring är ett enkelt men väldigt tryggt sätt att skydda ditt djur och även kraftigt förminska risken för stora kostnader som kan uppstå om olyckan skulle vara framme.
Vi rekommenderar att alla djurägare försäkrar sina små vänner.
 
Här är några av de försäkringsbolag som har djurförsäkringar:
 
Vi har tyvärr ingen direktkontakt med försäkringsbolagen, så har du några frågor som rör din försäkring -  ring till det försäkringsbolag det gäller.

Ta med dig ditt djurs försäkringsnummer om du vill ha hjälp med direktreglering* efter besöket (detta kostar 125 kronor). Har du gamla kvitton som hör till samma självriskperiod, ta gärna med dem så reglerar vi dessa på samma gång (gäller ej Agria). 

Tänk på att säga till i receptionen om att du vill ha hjälp med direktreglering, då detta inte sker med automatik!
 
Direktregleringar kan tyvärr inte göras under kvällen då försäkringsbolagen är stängda, då skall hela beloppet betalas till oss, kontant eller med kort.
 
Observera att det inte alltid går att direktreglera trots att ditt försäkringsbolag har öppet. Pga olika orsaker (t.ex. försäkringsform eller medicinska orsaker) kan försäkringsbolaget kräva mer tid för att ta ställning till din eventuella ersättning. 
Vid sådana tillfällen måste kunden själv betala till oss (med kort eller kontant) och sedan skicka in sin skadeanmälan till försäkringsbolaget som  behandlar den så snart de kan. Har du rätt till ersättning för besöket får du dessa pengar direkt från försäkringsbolaget, i efterhand.
 
Eftersom olika försäkringar har olika villkor och ersättningsbelopp kan vi aldrig säga om just din försäkring ersätter en viss behandling. Du måste själv kontakta ditt försäkringsbolag för att få reda på om behandlingen ersätts i din försäkring.
 
*Direktreglering betyder att du endast betalar din självrisk, samt de eventuella kostnader som inte ersätts av försäkringen, på plats. Försäkringsbolaget betalar sedan ersättningen direkt till oss. Du slipper då ligga ute med pengar i onödan.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved