Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Arninge

Mätslingan 18
187 66 Täby

Öppettider

Må - to 8.00 - 20.30
Fre 8.00 - 19.00
Lö 10.00 - 14.00
Sö Stängt

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 630 02 90
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Röntgen

 
Vi har digitalt röntgensystem (den senast röntgentekniken), vilket ger bilder av högsta kvalitet samt en snabb och smidig hantering.
 
Röntgen används framför allt vid utredning av invärtes sjukdomar samt vid hältor. Utrustningen används även för undersökning av höfter, armbågar och knän i Svenska Kennelklubbens bekämpningsprogram av ledsjukdomar.
 
Om ditt djur behöver röntgas måste du själv vara med och hjälpa till att hålla ditt djur. Personer under 18 år, samt gravida får däremot inte hjälpa till vid röntgen. Säg till om så är fallet. Det är viktigt att djuret kan ligga still vid röntgenundersökningen. En bra och tydlig bild hindrar onödiga omtagningar. Om inget medicinsk hinder föreligger, kan det därför bli aktuellt att djuret får lite lugnande medel.
 
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved