Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Arvika

Högåsvägen 23
671 42 Arvika

Öppettider

Må, ti, to, fre: 08.00 - 17:00
Onsdag: 10.00 - 19.00

Kontakta oss

0570 - 190 01
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 

välkommen till evidensia djurkliniken arvika

 
 
På Djurkliniken Arvika  tar vi emot alla typer av smådjur. Hos oss får du och ditt djur ett personligt bemötande av välutbildad och erfaren personal som arbetar med engagemang, känsla och respekt för alla djur och djurägare. Med vår moderna utrustning och kompetenta personal kan vi erbjuda merparten av de undersökningar och behandlingar som ert djur kan behöva inom såväl friskvård som sjukvård.

Vi samarbetar nära med Djursjukhuset i Karlstad och har tillgång till deras och hela Evidensias kompetens och kunnande. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.
I kundklubben Evidensiaplus får du kloka råd, hälsotips och fina erbjudanden, så bli medlem redan idag! 

Evidensiaplus »

Aktuellt hos oss

Stängt torsdag och fredag
Torsdag 26/5 och fredag 27/5 har kliniken stängt p g a sjukdom. Vi hänvisar våra kunder till Evidensia Djursjukhuset Karlstad 054-175250.
Öppettider

Under Kristi Himmelsfärdsdag och "klämdagen" fredag 6/5 håller kliniken stängt. Vi hänvisar då våra kunder till Evidensia Djursjukhuset Karlstad, tel. 054-175250.

Boka tid för ögonlysning!
Tisdag den 5 april kommer Leg. Vet Inger Linderoth till oss. Passa på att boka tid för ögonlysning. Inger hjälper också till med hjärt- och patellaintyg. Välkommen att boka tid på 0570-190 01!

Om Evidensia

Evidensia är Europas kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 160 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved