Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Arvika

Högåsvägen 23
671 42 Arvika

Öppettider

Må, ti, to, fre: 08.00 - 17:00
Onsdag: 10.00 - 19.00

Kontakta oss

0570 - 190 01
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Medarbetare

 
Dorothy
Leg. veterinär
Jobbat många år som klinikveterinär, både i egen verksamhet och på Evidensia Djursjukhuset Karlstad.
Arbetar gärna med hudpatienter, har utbildat sig inom dermatologi vid European School for Advanced Veterinary Studies. Har en borderterrier hemma och har även ett stort intresse för katter.
Camilla  
Godkänd leg. sjuksköterska
Har mångårig vana, arbetat på Evidensia Djursjukhuset Karlstad men jobbar nu här hos oss. Hon har en bred kompetens och arbetar både på operation, lab och på mottagningen. Hon har själv katter, hästar och hund hemma.
Annika
Leg. Djursjukskötare
Har arbetat på både stora och små kliniker men har nyligen bosatt sig i Arvika och jobbar nu hos oss. Annika har goda kunskaper inom djursjukvård och har tidigare arbetat med tänder. Hon utbildade sig till djursjukskötare på Nya Zeeland. Annika har en blandrastik och skulle gärna vilja ha en häst.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved