Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Åsa

Åsa stationsväg 15B
439 55 Åsa

Öppettider

Måndag - fredag 10 - 18

Kontakta oss/Boka tid:

0340 - 658 989
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Operation

 
Vi utför de flesta typer av operationer, allt från kastrationer till avancerad kirurgi. Den medicinska utrustning på avdelningen är säker och tekniskt avancerad. Eftersom kirurgiska ingrepp utförs i steril miljö kan du inte följa med ditt djur in på operationssalen.
 
Före ett kirurgiskt ingrepp undersöks djurets hälsotillstånd och sen vidtar förberedelser inför operationen. Om djuret ska sövas ger vi i vissa fall lugnande medicin som ett första steg. Vid sövning använder vi de allra senaste metoderna. Patienten och narkosen övervakas hela tiden av en operationssköterska som har avancerad utrustning till sin hjälp. Djurets andning, syreupptagning mm kontrolleras. Efter operationen vaknar din vän upp i lugn miljö och är även nu under uppsikt. Smärtlindring ges vid behov.
 


Som djurägare är det en del saker ni kan hjälpa oss med för att förbereda ert djur inför en operation.
 
  • Senast 21.00 dagen före operation ska all mat plockas bort. Vatten kan stå framme. Om ditt djur äter mediciner ska dessa ges som vanligt även på operationsdagen om du inte fått andra instruktioner.
  • För att undvika infektioner sker alla operationer i steril miljö. Tvätta gärna ert djur dagen före operation.
  • Det kan vara bra att kontrollera med ditt försäkringsbolag att försäkringen gäller för aktuell operation.
 
På operationsdagen lämnar ni normalt ert djur hos oss på morgonen. Veterinär eller operationssköterska tar emot och svarar på frågor.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved