Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Åsa

Åsa stationsväg 15B
439 55 Åsa

Öppettider

Måndag - fredag 10 - 18

Kontakta oss/Boka tid:

0340 - 658 989
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Vaccinationer

 
Vaccination av din katt eller hund rekommenderas 1 gång årligen. Ring gärna och meddela när Du vill komma så minskar väntetiden.

Vaccinering för katt:
Katten vaccineras mot kattpest & kattsnuva. För att bygga upp antikroppar ges de första 2 vaccinationerna med 3 - 4 veckors mellanrum och därefter 1 gång årligen. Första vaccinationen ger man kattungen vid 8 veckors ålder. Men tänk på att det aldrig är för sent att börja vaccinera sin katt! Vaccinationen sker alltid i kombination med att vi gör en allmän kontroll av din katt.

Vaccinering för hund:
Hunden vaccineras mot parvo, valpsjuka, hepatit & kennelhosta. Valpar får en vaccination vid 8 veckor och en vid 12 veckor. Därefter vaccination vid 1 års ålder och årligen framöver. Vaccinationen sker alltid i kombination med att vi gör en allmän kontroll av din hund.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved