Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Eskilstuna

Bruksgatan 5
632 20 Eskilstuna

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00
Kvällsöppet onsdag till 20.00
Drop-in för vaccination, se under Öppettider

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 016 - 13 70 40
Telefontid 8 - 16.45
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Operation

 

När ditt djur får en operationstid hos oss så får ni komma på morgonen. Träffa veterinären som skall operera ditt djur som gör en snabbkoll att allt är ok för dagen.
Alla operationer som utförs hos oss är av den typen att djuret kan gå hem samma dag.

Vi har utbildad narkospersonal och är utrustade med modern och säker narkosutrustning. Varje narkos anpassas efter ditt djurs behov med avseende på ras, ålder och eventuella sjukdomar. Mycket stor vikt läggs vid en effektiv smärtlindring i samband med operationen och eftervården hemma.

På vår operationsavdelning har vi också tillgång till tandröntgen. Ett väldigt bra hjälpmedel för att ställa korrekta diagnoser i munnen på djuren. Den del av tanden som syns, kronan, är bara" toppen på isberget".

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved