Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Eskilstuna

Bruksgatan 5
632 20 Eskilstuna

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 17.00
Kvällsöppet onsdag till 20.00
Drop-in för vaccination, se under Öppettider

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 016 - 13 70 40
Telefontid 8 - 16.45
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Försäkring

 
 
Varför skulle just mitt djur råka illa ut??
 
Att vara ägare till ett djur är en stor glädje, men också ett ansvar för att ta väl hand om djuret om något oförutsett skulle inträffa. Ingen djurägare tror att just hans eller hennes djur kommer att insjukna eller skadas. Ändå behandlas cirka 1/3 av alla sällskapsdjur i Sverige varje år av veterinär!
 
Därför är det viktigt med försäkring!
 
Djursjukvården har en mycket hög standard. Om ditt djur insjuknar eller skadas kan du vara säker om att det finns kvalificerad hjälp att tillgå, dygnet runt. Oftast är det numera möjligt att diagnosticera och framgångsrikt behandla även mycket svåra sjukdomar och skador.
Naturligtvis vill du att ditt djur ska få bästa möjliga vård om något händer. Men då måste de ekonomiska möjligheterna finnas. Stora sjukvårdsresurser innebär kostnader, och utgiften för djursjukvård kan bli mycket kännbar. Det är lika tragiskt varje gång det inträffar att man måste avstå från bästa möjliga djursjukvård av ekonomiska skäl. Även om det inte alltid behöver gå så illa kan utgiften komma som en obehaglig överraskning.
En försäkring hjälper dig att begränsa kostnaderna. Det ger en stor trygghet för dig och för ditt djur.
 
Alla djur kan försäkras!
75% av alla katter och 30% av alla hundar som kommer till sjukhuset saknar försäkring. Alla oförsäkrade djur kan veterinärvårds-försäkras! De flesta kan också livförsäkras.
 
Katt: Fortfarande är det många kattägare som inte känner till att alla katter kan veterinärvårdsförsäkras! Inte heller känner man till hur låga premiekostnaderna faktiskt är!
 
Hund: Det låter otroligt, men fortfarande saknar nästan hälften av alla hundar i Sverige försäkring! Det gäller inte minst många blandrashundar, trots att behovet av veterinärvård är lika stort och kostnaderna lika höga!
 
Övriga sällskapsdjur: Marsvin, kaniner, chinchillor, leguaner, burfåglar m.fl. kan också veterinärvårdsförsäkras.
 

Direktreglering

 
Under försäkringsbolagens kontorstid är det numera oftast möjligt att göra en direktreglering (mot en handläggningskostnad) av en skada. Då betalar du endast självriskbeloppet plus en viss procentsats beroende på vilket försäkringsbolag du har när du hämtar ditt djur från sjukhuset, och du slipper ligga ute med pengar i väntan på återbetalning.
 
Tag alltid med försäkringsbeskedet vid besök hos veterinären, så får du bästa möjliga service!
 
Försäkringsvillkor
 
Det finns olika djurförsäkringar med varierande villkor beträffande försäkringens omfattning, hur stor summa som utbetalas och hur stor självrisken är. Se till att du väljer en försäkring som passar dina och ditt djurs behov. Tag en stund att läsa igenom villkoren så att du vet vad som gäller!
Skjut inte upp beslutet att teckna en försäkring för ditt djur!
 
Tala direkt med ditt försäkringsbolaget om du vill ha ytterligare information eller hjälp att teckna försäkring.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved