Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Farsta

Munkforsplan 27
123 47 Farsta

Öppettider

Måndag 08.00 - 17.00
Tisdag 08.00 - 20.00
Onsdag, torsdag 08.000 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 604 80 70
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Lediga tjänster

 

Evidensia Djurkliniken Farsta söker

  • Djurvårdare eller Leg. djursjukskötare med erfarenhet och intresse för röntgen och lab.
Vill du arbeta för fler friska och lyckliga djur?

 Evidensia Djurkliniken Farsta är en liten personlig klinik med många återkommande kunder. Vi har ca 8000 besökande/år. Här har vi digitalröntgen, dentalröntgen, ultraljud, eget lab och operationsavdelning. Vi har öppet måndag till fredag. Vi är ca 8 personer i personalgruppen och vi ser stora möjligheter att utveckla kliniken och kunna bli fler.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är Djurvårdare eller Leg.Djursjukskötare och som kan ta eget ansvar, är noggrann och initiativtagande. Du ska ha lätt för att samarbeta, ha en positiv inställning till lösningar, brinna för ditt arbete och ha viljan att göra det lilla extra för våra djurägare och kunder. Du behöver ha erfarenhet av polikliniskt arbete samt för butik-och receptionsarbete. Kunskaper inom röntgen är meriterande.

 

För att arbeta med oss ser vi gärna att du har lätt för att kommunicera, är en person med lagkänsla, positiv attityd och att du skapar goda relationer till såväl djurägare/patienter som till kollegor och att du har förmågan att vara serviceinriktad även i pressade situationer.

 

Vad erbjuder vi?

Vi kommer att ge dig en arbetsplats där vi värnar om varandra, ser viljan att utvecklas och utbildas som viktig.

 Vi ingår i Evidensia Djursjukvård som arbetar för hög kvalitet och avancerad djursjukvård. Detta ger oss stora möjligheter för samarbete och utveckling mellan enheterna.

 

Övrigt

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Har du frågor eller vill skicka en ansökan är du välkommen att kontakta klinikchef Anneli Jansson på anneli.jansson@evidensia.se.

 Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

  

 Läs mer om oss på evidensia.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elever tar vi emot från djurvårdarskolorna, efter överenskommelse. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot prao-elever.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved