Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Farsta

Munkforsplan 27
123 47 Farsta

Öppettider

Måndag 08.00 - 17.00
Tisdag 08.00 - 20.00
Onsdag, torsdag, fredag 08.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 604 80 70
Telefonen öppnar 7.30
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Medarbetare

 

Anneli Jansson

 
Leg Djursjuksötare och klinikchef.
Anneli har stor erfarenhet som både narkossköterska och chef. Senast kommer hon från Evidensia Djurkliniken Åkersberga. Med på jobbet är jaktlabradorerna Star och Shade.

Petra Harvankova

 

Leg Veterinär.
Petra tog examen 2005 i Tjeckien. 2010 startade Petra som veterinär i Sverige, då på Regiondjursjukhuset Bagarmossen. Därefter har Petra bl a arbetat på Evidensias kliniker i Nyköping, Åkersberga och Roslagstull. Petra är extra förtjust i mjukdelskirurgi. Just nu finns inga hundar i Petras liv, men hemma hos familjen finns sphynxkatten Lisa som är en stor personlighet. 


Marie Johannesson


Leg Djursjukskötare.
Marie kommer närmast från Evidensia Södra Djursjukhuset, där hon arbetat sedan 2000. Dessförinnan arbetade Marie som sköterska på Evidensia Djursjukhuset Karlstad. Marie har stor erfarenhet av narkos och operation och är även en duktig tandsköterska. Till Maries hobbies hör det nya huset och att springa en runda i skogen. 12-årige pinschern Åke springer inte så mycket, men följer gärna med till jobbet.


Sanna Lindfors


Leg Veterinär.
Sanna tog sin examen 2011, och har sedan dess bl a arbetat på Solsidans Djurklinik och Evidensia Djurkliniken Arninge och Åkersberga. Tandsjukdomar och dermatologi (hudsjukdomar) ligger särskilt varmt om hjärtat. Privat är familjens aktiviteter och friskvård stora intressen. Hundarna Baloo och Anja (WC Cardigan och mix lhasa apso/tibetansk spaniel) vaktar personalrummet på kliniken. 

Tanja Monina

 
Leg veterinär.
Tanja tog examen 1999 i Ryssland och fick sin svenska legitimation 2008. Tanja kommer närmast från Anicura Gärdets Djurklinik. Tanja är en duktig kirurg och har stor erfarenhet av tandsjukdomar hos både hund och katt.  Hemma finns mannen och två småpojkar.
 
 

Hanna Söderlund

 
Leg veterinär.
Hanna tog examen 2012 och har tidigare arbetat som veterinär på Distrikveterinärerna i Sollefteå, Bollnäs och Gävle samt hos Ekeröveterinären. Hanna tycker mycket om medicinska utredningar, men utför även mjukdelskirurgiska ingrepp. Storpudeln Stella matchar matte och följer gärna med till jobbet.
 
 
 
 

Cecilia Tingström

 
Leg Djursjukskötare. 
"Cissi" gått på Lantbruksskola med inriktning Djurvård.
Cissi började på Anicura Regiondjursjukhuset Bagarmossen 2002 och arbetade där både på vårdavdelningen och polikliniken. Cissi har många intressen men tycker det är speciellt roligt med friskvård och omsorg. Till familjen hör de två hårlösa katterna Obey och Boogie.
 

Anna Trolle


Receptionist och butiksansvarig
Anna är vår nyaste medarbetare. Anna drev tidigare Hund- och Kattspecialisten, en djurbutik på Värmdö där hon bor med sina två barn. Anna föder upp kattrasen Cornish Rex så hemma hos familjen bor också hennes lockiga katter. Foderfrågor och omsorg är två grundläggande intressen.
 

Helena Wisell


Leg.djursjukskötare
Helena har tidigare arbetat på Anicura Regiondjursjukhuset Bagarmossen på bl.a operation, akutmottagningen, polikliniken och intensivvårdsavdelningen. Helena arbetar främst på operation som narkossköterska.
Hemma finns man och två barn, samt schäferhunden Hunter och gerbilen Glittra.


 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved