Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Frölunda

Torgny Segerstedtsgatan 70
426 69 Västra Frölunda

Öppettider

Måndag, tisdag, torsdag 7 - 17.30
onsdag 7 - 19
fredag 8 - 17

Kontakta oss/Boka tid:

031 - 69 48 44
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Rehab/friskvård

 
 
 
Annika Falkenberg
Blev godkänd leg. sjukgymnast 1990. Sedan 2001 arbetar hon enbart med veterinärmedicin för hund. Fram till hösten 2005 var hon verksam på Blå Stjärnans regiondjursjukhus.
Förutom de medicinska rehabiliteringsfallen är hon även intresserad av friskvård och hundsport. Våren 2005 utkom hennes bok "Friskvård för hund", vilken finns att köpa i vår butik.

Annika är aktiv hundsportare inom SBK sedan 1992 där hon ägnar sig åt framförallt sök men hon är också utbildad instruktör.

Besök Annikas egen hemsida på www.hundverkstan.se
 
Annah Mildenstam
Är diplomerad hundfysioterapeut, hon är verksam på Djurkliniken Göteborg City, Djurkliniken Kållered och Djursjukhuset Norra Halland.
Hon träder in bl.a. när hunden drabbats av smärta, stelhet, och hälta pga bakomliggande skada eller efter operation. Fysioterapeutiska behandlingar samt träningsprogram underlättar för en god läkningsprocess och hunden återfår muskulatur, stabilitet och ökar sin rörelseförmåga.

Behandlingar:
AKUPUNKTUR
ULTRALJUD
MASSAGE
STRETCHING

Läs mer om behandlingsmetoderna på Hundens Smärtrehab
www.hundenssmartrehab.se
 
Catharina von Braun
Lantbruksgymnasium Hästskötarexamen på Flyinge Djursjukvårdarexamen 92, Skara SLU, Leg Djursjukskötare Gymnasielärarexamen inom Djurvård Etolog, Rehabilitering och Friskvård för häst och hund vid Skara SLU.
Jag har undervisat och arbetat inom djurvården i många år, har allt mer inriktat mig på rehabilitering, vilket jag tycker är mkt givande och intressant. ReHaby rehabiliterar och friskvårdar ffa häst och hund. Jag arbetar även med Power Laser Pro.
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved