Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Gefle

Norra gatan 1
803 21 Gävle

Öppettider

Måndag - torsdag: 8.00 - 19.30
Fredag: 8.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 026 - 10 63 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

VÄLKOMMEN TILL EVIDENSIA DJURKLINIKEN GEFLE

 
Evidensia Djurkliniken Gefle är en modern veterinärklinik, som erbjuder kvalificerad djursjukvård och förebyggande hälsovård för hundar och katter.
 
Med modern utrustning, lång erfarenhet och fördjupad kompetens inom flera områden ser vi till att ditt djur blir väl omhändertaget.
 
Vår verksamhet har utökats sedan starten 2004 och under 2012 blev vi en del av Evidensia Djursjukvård. Varje år kommer cirka 24 000 hundar och katter till oss för vård på Evidensia Djurkliniken Gefle och Evidensia Djurkliniken Sandviken för utredning och behandling. Vi tar även hand om uppföljande medicinsk vård och rehabilitering, efter åtgärder som skett på andra djursjukhus.
 
Vi som arbetar här har ett stort intresse för djur, djurens hälsa och välmående. Medarbetarna i teamet vidareutbildas kontinuerligt och består av sex veterinärer, en djursjukgymnast, femton djursjukskötare och djurvårdare.
 
Evidensia Djursjukvård är Sveriges största och kvalitetsledande djursjukvårdsgrupp och vi kan erbjuda komplett bas- och specialistvård till landets hundar, katter, hästar och exotiska djur. Evidensia har cirka 1000 anställda, varav mer än 300 veterinärer, och bland dem många med specialistkompetens inom olika ämnesområden. Flera veterinärer innehar dessutom internationell specialistkompetens och har disputerat inom områden som berör veterinärmedicin.
 
 
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL OSS !    
 

I kundklubben Evidensiaplus får du kloka råd, hälsotips och fina erbjudanden, så bli medlem redan idag!  

Evidensiaplus »i april får du som är medlem i evidensias kundklubb 25% på hurtta koppel, halsband och selar!    


Om Evidensia

Evidensia är Europas kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 160 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved