Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Gefle

Norra gatan 1
803 21 Gävle

Öppettider

Måndag - torsdag: 8.00 - 19.30
Fredag: 8.00 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 026 - 10 63 10
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Kirurgi

 
På Evidensia Djurkliniken Gefle har vi planerad dagkirurgisk verksamhet. Det innebär att Du och Ditt djur kommer till oss på morgonen samma dag som operationen ska utföras. Senare under dagen kan Du på överenskommen tid komma och hämta Ditt djur. 
 
På morgonen får Du och Djuret träffa den veterinär som ska utföra operationen. Under hela dagen har Ditt djur personlig kontakt och tillsyn av vår operationspersonal.
Djuret stannar hos oss under operationsdagen för övervakning och smärtlindring både före och efter att ingreppet har utförts.
 
När operationen är gjord och djurets tillstånd är stabilt, vill det gå hem till den miljö det normalt vistas i. Det är dock viktigt att ta del i de hemgångråd Djuret får med sig hem efter operationen.
 
Förberedelser inför operation
 
Hundar och katter som ska opereras hos oss ska vara fastande från kl. 22.00 kvällen innan.
Detta är mycket viktigt eftersom att djurets sväljreflexer sätts ner i samband med narkos. Risken för att eventuell föda som djuret har ätit ska komma upp i form av kräkning är därmed större. Kräkning i samband med narkos innebär en risk för ditt djur under operationen.
 
Gnagare, såsom kaniner och marsvin, som ska opereras ska dock inte fasta innan ingrepp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved