Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Göteborg City

Amund Grefwegatan 9B
411 31 Göteborg

Öppettider

Måndag: 8.00 - 19.00
Tisdag, onsdag, torsdag: 8.00 - 17.30
Fredag: 8.30 - 17.00

Kontakta oss/Boka tid:

031 - 13 32 34
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Uppfödarservice

 
Vi har stora möjligheter att hjälpa uppfödare med såväl råd och tips inför parning som förlossningsproblem. Både Marlene Mussawir och Ing-Marie Röstlund har många års erfarenhet som uppfödare och hjälper er gärna med problem och funderingar inom detta område. Självklart tar vi omgående hand om förlossningsproblem och ev. kejsarsnitt under våra öppettider.

Vid frågor och funderingar kring uppfödning är ni välkomna att maila, uppfodare@djurklinikerna.se, eller ringa 031 - 64 484 4

Vi skickar regelbundet ut Djurklinikerna.se's uppfödarnytt till våra uppfödare. Vill du finnas med i vårt register, maila då in dina uppgifter till uppfodare@djurklinikerna.se.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved