Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Köping

Odensvivägen 4
731 34 Köping

Öppettider

Måndag: 8.00 - 20.00
Ti - fr: 8.00 - 17.00

Drop-in för vaccination
Månd 13 - 19.00
Tisd-fred 13 - 16.00
(Gäller ej rabiesvaccinering)

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0221 - 716 09
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Avlivningar


 
Det är en mycket svår stund när man som djurägare måste fatta beslutet att låta sitt djur somna in. Även om man varit med om samma situation tidigare är det lika svårt varje gång. Vi som arbetar här på kliniken har full förståelse för detta eftersom vi själva varit med om detsamma med egna älskade djur. Vi gör vårt yttersta för att se till så det går så lugnt och fint som möjligt, och att Du och Ditt djur får den tid Ni behöver. 
 
Ibland tar husse och matte med sig blommor. Det kan vara en hjälp att bearbeta sorgen på ett tidigt stadium. Även om beslutet alltid är svårt att fatta kan man ofta finna tröst i att våra djur har privilegiet att kunna slippa ifrån onödigt lidande under den sista plågsamma tiden. På så vis kan man låta sin kära vän få sluta sina dagar medan livet fortfarande är värdigt. 
 
När den största sorgen lagt sig finns alla fina minnen av världens bästa djur kvar, som vi kan bära med oss så länge vi lever.

 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved