Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Köping

Odensvivägen 4
731 34 Köping

Öppettider

Måndag: 8.00 - 20.00
Ti - fr: 8.00 - 17.00

Drop-in för vaccination
Månd 13 - 19.00
Tisd-fred 13 - 16.00
(Gäller ej rabiesvaccinering)

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0221 - 716 09
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Varför vaccinera?


 
Att vaccinera sitt djur är ett enkelt och billigt sätt att minska risken för lidande och höja hälsonivån - helt enkelt att förbättra djurskyddet. Genom vaccination kan ditt djur besparas både akut sjukdom, risk för kvarstående lidande eller nedsatta kroppsfunktioner och t.o.m. död. Det kan i vissa fall även minska risken för smittspridning till människor (t.ex. rabies och andra sjukdomar som djuren måste vara vaccinerade mot vid införsel till Sverige).
 
Risken för biverkningar är med dagens vacciner små. De sjukdomar vi vaccinerar mot är betydligt allvarligare. Eftersom hundar och katter i Sverige är så väl vaccinerade är det lätt att tro att vissa sjukdomar är så gott som utrotade: så är inte fallet och om vi minskar vaccineringarna kommer vi att få se flera fall av vissa sjukdomar igen. Öppnade gränser mot andra länder innebär också ökade smittrisker så se till att ditt djur har bästa tänkbara vaccinationsskydd

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved