Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Köping

Odensvivägen 4
731 34 Köping

Öppettider

Måndag: 8.00 - 20.00
Ti - fr: 8.00 - 17.00

Drop-in för vaccination
Månd 13 - 19.00
Tisd-fred 13 - 16.00
(Gäller ej rabiesvaccinering)

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0221 - 716 09
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

AKTUELLT FÖR HUND OCH KATTUPPFÖDAREN 2014 

 
 

Förmåner för uppfödare 2014

 
 
Som uppfödare är du särskilt beroende av att ha en samarbetspartner som ger dig och dina djur tillgång till djursjukvård av allra högsta kvalitet, året runt och vid behov dygnet runt. Du måste kunna få hjälp med allt från förebyggande hälsovård och mindre åtgärder till det mest kvalificerade inom diagnostik, medicinska utredningar, behandlingar, anestesi, kirurgi, intensivvård samt rehabilitering.
Till detta krävs det stora resurser i form av erfarna, välutbildade och specialiserade veterinärer samt en avancerad medicinsk-teknisk utrustning. Dessutom fordras engagemang och omtanke. Hos oss på Specialistdjursjukhuset Strömsholm Hund och Katt finner du alla dessa bitar.
 
Även när djuren är sjukförsäkrade kan kostnaden bli betungande. Därför vill vi på Specialistdjursjukhuset Hund och Katt underlätta för dig som uppfödare och har därför sedan många år gett speciella förmåner till uppfödare på sjukhuset samt våra kliniker. Detta vill vi underlätta för dig som uppfödare.
 
Förmåner för uppfödare är:
 
25 % rabatt på självrisken
 
25 % rabatt på utvalda förebyggande åtgärder som inte täcks av försäkringen.
 
25 % rabatt på butikssortimentet (undantag foder).
 
Rabatterna erhålls direkt vid besöket vid direktreglering på vårt djursjukhus och våra kliniker. Rabatten omfattar de som har registrerad kennel hos SKK eller stamnamn i SVERAK. Förmånerna gäller för uppfödaren personligen och för uppfödarens egna, hemmaboende hundar och/eller katter. Försäkringen måste stå i uppfödarens namn. Rabatten ges endast efter direktreglering. Tyvärr kan vi inte erbjuda rabatten retroaktivt. Kom ihåg informera om att du är uppfödare redan vid registrering samt att ta med dig ditt kennelbevis/ stamnamnsbevis.
 
Rabatten innebär inga förändringar jämfört med tidigare år. Ni kan även fortsättningsvis utnyttja den rabatt ni får direkt från foderföretagen.
 
 
 
 
 

Hemsida                                 Blogg                                  Facebook  
 
Ladda ner uppfödarbrevet här!

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved