Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Björkhemsvägen 19
291 54 Kristianstad

Öppettider

Måndag, onsdag och fredag: 8.00 - 17.00
Tisdag och torsdag: 8.00 - 20.45

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 044 - 24 77 97
Tel. tid. vardagar 8:00-17:00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

välkommen till djurkliniken kristianstad

 

Här finns Resurserna-Kunskapen och Omtanken!

 

TILL ALLA VÅRA KUNDER PÅ EVIDENSIA DJURKLINIKEN LILLÖ

Från och med den 30 november 2015 flyttar vi vår verksamhet på Lillö till våra kliniker på Björkhem i Kristianstad samt på Köpmannagatan i Åhus. Vi välkomnar dig istället till våra djurkliniker i Åhus och Kristianstad.
Välkomna till oss!
Mvh Tf. Klinikchef Elina Ljunglöf med personal
 

Utvecklingen går snabbt framåt inom veterinärområdet. Det kommer ständigt nya rön. Vi arbetar uteslutande med hundar, katter samt övriga smådjur och får därigenom möjlighet att fördjupa våra kunskaper inom dessa speciella djurslag.

Vi använder nya metoder och senaste apparaturen anpassad för hundar och katter. Personalen håller sig ajour med utvecklingen genom återkommande fortbildning.  Vi utför medicinska utredningar. Med röntgen, ultraljud, egen laboratorieverksamhet och välutrustad operationsavdelning hjälper vi ditt djur på bästa sätt. Stor vikt lägger vi på förebyggande vård och kostrådgivning. Vår målsättning är att kombinera kvalificerad, uppdaterad smådjurssjukvård/friskvård till din hund eller katt med ett personligt bemötande.

Vi har en butik med foderförsäljning och tillbehör som gör hund/kattlivet glatt. Vi säljer Hills och Specific´s välkända kvalitetsfoder. Koppel, leksaker, glukosaminer och tillbehör för pälsvård väljer vi med omsorg.

Gratis parkering när du besöker oss så klart.

Bokad tid avbokas/ombokas senast ett dygn innan för att undvika avgift.

Vår mailadress: djurklinikenkristianstad@evidensia.se 
 

aktuellt

 

MÅNADENS ERBJUDANDE SEPTEMBER

Hills treats till hund och katt. 
Högkvalitativa och goda belöningsbitar framtagna för att passa även de som står på olika typer av specialkost. 
HYPO - sammansatt för att hjälpa till att minska allergiska reaktioner på foder och stödja hudens funktion. God smak. Hydrolyserat protein. Klinisk bevisad att minska hud- och magtarmproblem. 
METABOLIC -  Försöker du få din hund att gå ner i vikt? Belöna hunden med de nya godsakerna utan att riskera att misslyckas med viktminskningen. Dessa veterinärtreats har ett lågt fett- och kaloriinnehåll som bidrar till att bibehålla idealvikten.
IDEAL BALANCE -   välsmakande godsaker av de bästa naturliga ingredienserna och kyckling som nr. 1 ingrediens. Inget majs, vete eller soja, inga tillsatta artificiella konserveringsmedel, färger eller smaker.  

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved