Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Björkhemsvägen 19
291 54 Kristianstad

Öppettider

Måndag, onsdag och fredag: 8.00 - 17.00
Tisdag och torsdag: 8.00 - 20.45

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 044 - 24 77 97
Tel. tid. vardagar 8:00-17:00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Foder

 
Spelar det någon roll vad djuren äter, så länge de är mätta och glada? Javisst! Det är stor skillnad på foder och foder. Den mat vi ger våra djur har en stor inverkan på deras hälsa och välbefinnande. Olika djur behöver olika sorters foder genom livets skiftande faser. Många djur har behov av specialkost, och vissa sjukdomar eller överviktsproblem behandlas bäst med en omläggning av kosten. Men även friska hundar, katter, kaniner och marsvin har stor glädje av ett bra fullkostfoder. Med rätt kost ökar chanserna till ett friskt liv. 
 
I shopen hos djurkliniken Kristianstads finns alla sorters foder. Från fullkostfoder och alla typer av dietfoder som våra veterinärer rekommenderar till näringstillskott som ditt djur kan behöva. 
 
Tala gärna med vår personal – de vet vad ditt djur vill ha i matskålen. Och tänk på att det inte bara är magen som ska ha sitt! Vi har ett bra urval av pedagogiska leksaker, som stimulerar ditt djurs mentala hälsa med en nyttig utmaning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved