Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Björkhemsvägen 19
291 54 Kristianstad

Öppettider

Mån, ons, fre: 8 - 17
Tis & tors: 8 - 20

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 044 - 24 77 97
Tel. tid. vardagar 8:00-17:00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Tänder

 
Bra tandhälsa har ofta ett samband med hälsan i stort. Det är viktigt för alla djur att ha friska och starka tänder, eftersom tändernas tillstånd påverkar hela kroppen. Ofta leder dålig munhälsa till andra problem, som man kanske inte tolkar som tandproblem i början. Det är därför viktigt att ta hand om sitt djurs tänder på bästa sätt. 
 
Vid den årliga vaccinationen tittar vi på din hund tänder bland annat. Skador och problem som parodontit (tandlossning) är vanliga och uppmärksammas inte alltid hemma. Man kan ha en hund som inte är "som vanligt". Efter åtgärder i munhålan hör vi ofta att djuret är som vanligt igen. -dom kan inte kommunicera smärta från tänderna på annat sätt. Lyft på din hunds mungipor och titta efter. Är du osäker så hör gärna av dig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved