Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Björkhemsvägen 19
291 54 Kristianstad

Öppettider

Måndag, onsdag och fredag: 8.00 - 17.00
Tisdag och torsdag: 8.00 - 20.45

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 044 - 24 77 97
Tel. tid. vardagar 8:00-17:00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Vaccination

 
Årliga vaccinationer är viktiga. Vi håller reda på att ditt djur får rätt vaccin och ser till att du blir kallad via brev när det är dags igen. Vid ett vaccinationsbesök hos oss undersöker vi ditt djur noga och svarar på dina frågor. Hittar vi problem med t.ex. tänder så bokar vi tid för detta. Har du en specifik fråga som handlar om t.ex. hälta eller hudproblem vill vi att du bokar en separat tid för detta. Naturligtvis får du träffa en veterinär vid vaccinationen. Är det första gången din valp eller kattunge skall vaccineras tipsar vi även om kloklippning, försäkring, tandvård, foder, beteende mm.  Vi tar god tid på oss och "luras" med godis för att din valp/kattunge inte skall bli rädd för veterinären.  
 
Katter vaccineras vid 8 och 12 veckors ålder därefter årligen mot kattsnuva och var tredje år mot kattpest. 
Även innekatter bör vaccineras.
 
Hundar vaccineras vid 8 och 12 veckors ålder samt vid ett års ålder därefter mot parainfluensa årligen och vart tredje år mot HCC, parvo och valpsjuka.
Parainfluensa måste man vaccinera mot årligen om man vill skydda sin hund. Denna sjukdom är inte dödlig men kan i vissa fall ge upphov till följdsjukdomar. Vi rekommenderar årlig vaccination.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved