Välj stad

Välkommen till Evidensia Djurkliniken Kristianstad

Björkhemsvägen 19
291 54 Kristianstad

Öppettider

Måndag, onsdag och fredag: 8.00 - 17.00
Tisdag och torsdag: 8.00 - 20.45

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 044 - 24 77 97
Tel. tid. vardagar 8:00-17:00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 
Diplomate, Specialkompetens, Specialist och Resident, vad betyder det?

Specialister 

 

Diplomate: Internationell specialistkompetens inom ett ämnesområde, t.ex. ögonsjukdomar eller kirurgi. Amerikansk eller europeisk examen som motsvarar varandra. Omfattande utbildning och examination med mycket högt ställda krav.Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar: En svensk djurslagsspecialisering med en treårig organiserad klinisk vidareutbildning efter veterinärexamen. Examination genom Sveriges Veterinärmedicinska Sällskap. Jordbruksverket auktoriserar. 


Specialist i ... :  En svensk ämnesspecialisering som kommer som steg 2 efter djurslagsspecialiseringen. Kräver en genomgången organiserad utbildning i ämnesområdet samt examination som sker genom Sveriges Veterinärmedicinska Sällskap. Jordbruksverket auktoriserar.Resident: Veterinär som genomgår handledd utbildning för att avlägga examen för internationell specialistkompetens.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved